top of page

Netwerkmomentje? Awel ja …

Op donderdag 22 september organiseert ondernemerscollectief OPLEBBUG de eerste netwerkavond voor lokale handelaars uit Opwijk, Lebbeke en Buggenhout in twee jaar. 
 

Ze sparen daarbij kosten noch moeite, want niemand minder dan Kamal Karmach zal de avond opfleuren. 
 

Met zijn achtergrond als docent bedrijfseconomie en zijn recente worp ‘Andermans Zaken’ is hij de perfecte gastheer van deze netwerkavond.

Kamal Kharmach komt er zijn show 'Economedy’ brengen. Een humoristische kijk op onze moderne economie. Hoewel de meeste mensen hem kennen als stand-upcomedian, is hij daarnaast ook gefascineerd door alles wat met economie te maken heeft. Als docent bedrijfseconomie aan de Karel de Grote Hogeschool presenteert hij Andermans Zaken en is hij een geboren ondernemer.

 

Hij zoekt antwoorden op de grote vragen zoals “Wat is het businessmodel van een drugsdealer?” of “Hoeveel moet je verdienen om gelukkig te worden?”.

Aan het optreden van Kamal Kharmach koppelt OPLEBBUG een uitgebreide netwerkreceptie waar ondernemers uit de dichte regio ideeën kunnen uitwisselen en kunnen genieten van heerlijke streekproducten. Een boeiende avond met een streepje humor. 

 

De avond start om 19u30 en vindt plaats in CC De Biekorf. Tickets verkrijgbaar via deze link aan 30 euro per ticket. 

bottom of page