top of page
visuals WVDK 20226.png

WVDK

Ook in 2022 zetten we onze klanten graag in de bloemetjes. 

WAT BIEDEN WE?

Om onze klanten in de bloemetjes te zetten voorzien we dit jaar op zaterdag 1 oktober 2022 (van 11u00 - 17u00) vanuit MROpwijk een foodtruck met heerlijke pannenkoeken. Ook voor de kinderen voorzien we een leuke attractie! Naast onze foodtruck vind je dit jaar een draaimolen. Je vindt ons die dag in het hartje van Opwijk.

 

Als ondernemer kan je aansluiten bij onze actie door de aankoop van een WVDK-pakket. Je krijgt een opvallende MRO-beachvlag in bruikleen om kenbaar te maken dat je deelneemt aan de WVDK én je krijgt een aantal jetons waarmee jouw klanten een lekkere pannenkoek kunnen ophalen aan de MRO-foodtruck. Zo willen we de mensen stimuleren om langer in het centrum te blijven hangen.

Daarbovenop willen we aan héél Opwijk laten weten wie zal deelnemen aan het WVDK. Eerst en vooral bezorgen we jou een leuke raamsticker waarmee je jouw klanten kan laten weten dat je deelneemt aan het WVDK. Daarnaast drukken we een flyer met vermelding van al onze deelnemers. Afhankelijk van het gekozen pakket wordt de naam van jouw zaak of jouw logo in medium of large formaat weergegeven op de WVDK-flyer. De flyer zal worden verdeeld over alle brievenbussen in Opwijk, zo'n 5600 stuks.

Inschrijven kan t.e.m. 26 augustus 2022

paketten
PAKKETTEN

€ 39,-
 

ZILVER

huur 1 MRO beachvlag  *

WVDK raamsticker

20 jetons voor één pannenkoek **

draaimolen voor de kinderen

vermelding van jouw zaak op de flyer

Inschrijven t.e.m. 26/08

€ 69,-
 

GOUD

huur 1 MRO beachvlag *

WVDK raamsticker

60 jetons voor één pannenkoek **

draaimolen voor de kinderen

vermelding logo (medium) op flyer

Inschrijven t.e.m. 26/08

€ 99,-
 

DIAMANT

huur 2 MRO beachvlaggen *

WVDK raamsticker
100 jetons voor één pannenkoek **

draaimolen voor de kinderen
vermelding logo (large) op flyer
Inschrijven t.e.m. 26/08

€ 19,-
 

SYMPATHISANT

5 jetons voor één pannenkoek **

vermelding op flyer
Inschrijven t.e.m. 26/08

* Voet voor beachvlag te huur aan € 5/stuk, je kan ook een eigen parasolvoet gebruiken. | ** Extra jetons te bestellen aan € 0,50/stuk.

bottom of page