Website banner WVDK 2021.png

WVDK

Ook in 2021 zetten we onze klanten graag in de bloemetjes. Na het succes van onze pannenkoekenactie in 2020, doen we het dit jaar gewoon nog 's opnieuw!

WAT BIEDEN WE?

Om onze klanten in de bloemetjes te zetten voorzien we ook dit jaar op zondag 3 oktober (van 13u30 - 17u30) vanuit MROpwijk een foodtruck met heerlijke pannenkoeken. Je vindt ons die dag in het hartje van Opwijk op de markt, voor het gemeentehuis.

 

Als ondernemer kan je aansluiten bij onze actie door de aankoop van een WVDK-pakket. Je krijgt een opvallende MRO-beachvlag in bruikleen om kenbaar te maken dat je deelneemt aan de WVDK én je krijgt een aantal jetons waarmee jouw klanten een lekkere pannenkoek kunnen ophalen aan de MRO-foodtruck op het marktplein. Zo willen we de mensen stimuleren om langer in het centrum te blijven hangen.

Daarbovenop willen we aan héél Opwijk laten weten wie zal deelnemen aan het WVDK. We drukken een flyer met vermelding van al onze deelnemers. Afhankelijk van het gekozen pakket wordt de naam van jouw zaak of jouw logo in medium of large formaat weergegeven op de WVDK-flyer. De flyer zal worden verdeeld over alle brievenbussen in Opwijk, zo'n 5600 stuks.

Inschrijven kan t.e.m. 13 september 2021

 
PAKKETTEN

leden € 30,-
niet leden € 45,-

ZILVER

huur 1 MRO beachvlag (2m hoog) *

20 jetons voor één pannenkoek **

vermelding van jouw zaak op de flyer

Inschrijven t.e.m. 13/09

leden € 60,-
niet leden € 75,-

GOUD

huur 1 MRO beachvlag (2m hoog) *

60 jetons voor één pannenkoek **

vermelding van jouw logo (medium) op de flyer

Inschrijven t.e.m. 13/09

leden € 90,-
niet leden € 100,-

DIAMANT

huur 2 MRO beachvlaggen (2m hoog) *
100 jetons voor één pannenkoek **
vermelding van jouw logo (large) op de flyer
Inschrijven t.e.m. 13/09

* Voet voor beachvlag te huur aan € 5/stuk, je kan ook een eigen parasolvoet gebruiken. | ** Extra jetons te bestellen aan € 0,50/stuk.