top of page
WVDK 20236.png

WVDK

Met z'n allen klinken we op de Opwijkse handelaars!

WAT BIEDEN WE?

Om ook in 2023 onze klanten te verwennen, brengen we de Opwijkse ondernemers graag terug samen voor een Weekend van de Klant actie. Na enkele fijne jaren waar de pannenkoeken ons om de oren vlogen, kiezen we dit jaar voor een nieuw concept.

Om het #winkelhieren te blijven ondersteunen, laten we de actie van dit jaar gewoon terugvloeien naar de Opwijkse ondernemers. Deze keer zijn onze jetons € 2 waard.

Verdeel jouw jetons in de aanloop naar of op 30 september en 1 oktober onder jouw klanten. Datzelfde weekend kunnen onze jetons ingeruild worden bij één van de Opwijkse horecazaken. De horeca-uitbater trekt per jeton € 2 af van het uiteindelijk te betalen bedrag van de klant. Jij trakteert! Een leuke bedanking voor onze lokale klanten.

Aan het einde van het weekend kunnen de horeca-uitbaters alle ingezamelde jetons aan MRO bezorgen en worden zij vergoed aan € 2 per binnengebrachte jeton.

Onze actie heeft als doel de klanten te stimuleren om de lokale horeca te bezoeken na het winkelen, aangezien de horeca in Opwijk een zwaar jaar achter de rug heeft.

Inschrijven kan t.e.m. 11 september 2023

Bevestigde deelnemende horecazaken:

Apollo - Bierhuis - Brouwershuis - Cafetaria HTH - Cafetaria sporthal - De Herder - Kloksken - De Kleine Deugd - De Plets - Den Bruinen - Diepenbroek - Karbon - KEET - Nijdrop - Onder den Toren - Paardenkouter - Singel 9 - 't Derp - Thursdays

paketten
PAKKETTEN

€ 39,-
 

ZILVER

huur 1 MRO beachvlag

20 jetons t.w.v. € 2 **

Inschrijven t.e.m. 11/09

€ 59,-
 

GOUD

huur 1 MRO beachvlag

30 jetons t.w.v. € 2 **

Inschrijven t.e.m. 11/09

€ 99,-
 

DIAMANT

huur 1 MRO beachvlag

50 jetons t.w.v. € 2 **

Inschrijven t.e.m. 11/09

€ 19,-
 

SYMPATHISANT

5 jetons t.w.v. € 2 **

Inschrijven t.e.m. 11/09

* Extra jetons te bestellen aan € 2,00/stuk.

bottom of page